Meglehetősen rég jártam erre, a fészen gyakrabban. Nem régiben megváltam a kék 650-estemtől. Ha jól sejtem ,a hozzászólásokban a Body ,nick néven szereplő a nyertes?. Tervem egészen más volt a motorra árával kapcsolatban.
Ám, ahogy teltek,múltak a napok, egyre jobban hiányzott a jó, megbízható motor..Emzéztem,simsonostam, de a Hondát semmi nem pótolhatta. Egyre gyakrabban nézegettem a hirdetéseket. Orvoshoz is fordultam problémámmal, ,mely megállapította ,-Fiam! Te, krónikus "VAS,, hiányban szenvedsz.

Így hát, hamar gyorsan felírta a receptet, melyet sajnos kis hazánkban nem tudtam be váltani, így sürgősen külhonba kellett sietnem , a gyógyszer kiváltásáért.
Örömmel közlöm,mióta eszt a gyógyszert szedem, tökéletesen érzem magam. Titkon, szerettem volna mindig egy makulátlan, alig használt, gyári állapotú mocit.
Nos, Ő az........szerintem. 2007.03. alig használt, 13270 km van benne, mind össze.Többet állt, mind ment volna.Mindene megvan amit anno, a márka kereskedésben adtak hozzá új korában, bele értve a vezetett szerviz könyvet is. Amibe a kevés km-nek köszönhetően, nem sok lap telt be,.
Hát kell enné több egy krónikus betegnek!?

Hmm! Sajnos fotók elmarad.Túl nagy, nem tudom fel tölteni..
Később össze rendezem egy albumba, és úgy próbálom a linket be másolni.

Üdv: szketo