Navi 1A, Csatlakozórol,
Markolatfűtés, "ködlámpa", 12V dugalj akkuról, külön biztosítva, relén keresztül.
biztosítékok: markolatfűtés gyári, dugalj 15-ös,lámpa szintén gyári ,talán 20-as
Karton írta:Van valakinek után gyártott nem Honda? Hol mennyiért vetted és hogy vagy vele megelégedve? Ajánlanád?
mwm440 írta:A zseninek igaza van, a Saito a két fokozatával közelébe sem jöhet a gyárinak.
Ma mentem először hosszabbat a gyári markolatfűtéssel, és valami olyat, tapasztaltam ,mint annak idején
mikor a fecske tipusú szovjet "verseny"bicikliről átültem egy szingós favoritra.
Összegezve Saito-t, csak akkor, ha tényleg nem fussa jobbra.
Értem én, de már megvettem! Most beszerelés alatt. Előkészítem a terepet: relével kötöm be - a szintén most beszerzett 12V-os csatlakozóval együtt - az általad küldött link alapján fellelt csatlakozási pont segítségével. Ez a felállás bármikor könnyen cserélhetővé teszi a jövőben ha véletlen nem volnék megelégedve!![]()
Mivel ez lesz az első markolat fűtésem, biztosan tetszeni fog. Majd igyekszek nem kipróbálni másmilyet...
Karton írta:Nagyon várom a tapasztalatokat.
SZA írta:Mire kész lesz, nem tudom kipróbálni, mert itt a kánikula...
És természetesen rögtön beszámolok, ha készen lesz!
Karton írta:SZA írta:Mire kész lesz, nem tudom kipróbálni, mert itt a kánikula...
És természetesen rögtön beszámolok, ha készen lesz!
Ajánlom a hajnali kipróbálást.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég